ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Profvoetballers voorstander van vierde wissel
RSS

Profvoetballers hopen dat in de toekomst een vierde wissel wordt toegestaan tijdens wedstrijden. Volgens een enquête van de internationale spelersvakbond FIFPro steunt 84 procent van de spelers dat plan. In totaal namen 244 profs uit 27 landen deel aan de enquête.

Van de 205 voorstemmers kozen 119 voor een mogelijke vierde wissel in de verlenging. Volgens 86 voetballers moet een extra invaller zelfs al tijdens de reguliere speeltijd worden toegelaten. De vierde wissel wordt vooralsnog tegengehouden door de International Football Association Board (IFAB), dat de regels van het voetbal bepaalt.

"De profvoetballers spelen een van de belangrijkste rollen in deze discussie. Ons onderzoek is representatief voor spelers over de hele wereld en laat duidelijk een voorkeur zien voor verandering en grotere flexibiliteit", aldus secretaris-generaal Theo van Seggelen van de spelersvakbond.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 28-04-2015 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.