ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Per wedstrijd van het EK 2016 kijken ongeveer 1,6 miljoen Nederlanders
RSS

Per wedstrijd van het EK 2016 kijken ongeveer 1,6 miljoen Nederlanders. De best bekeken wedstrijd is België - Italië (0-2), met 3,1 miljoen kijkers.

Totaal zijn er tot nu toe 26 wedstrijden gespeeld op het EK in Frankrijk, waarvan de gemiddelde Nederlander 7 wedstrijden gevolgd heeft.  Dit is bijzonder, aangezien het Nederlands Elftal niet gekwalificeerd is voor het Europese voetbaltoernooi.

Veel Nederlandse voetbalfans hebben wel even naar de EK wedstrijden gekeken, maar liefst 70% van zes jaar en ouder. Dit betekent dat er 10,8 miljoen Nederlanders iets van het EK 2016 hebben meegekregen.

De openingswedstrijd tussen Frankrijk en Roemenië trok 2,3 miljoen kijkers. De openingswedstrijd van het EK 2012 trok net iets meer kijkers, namelijk 2,6 miljoen. Aan dat toernooi deed Nederland wel mee.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 20-06-2016 | Door:
BetFair

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.