ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Oranje traint met fitte selectie in Amsterdam
RSS

De selectie van het Nederlands elftal is blessurevrij gebleven tijdens de training van vandaag (donderdag) in de Amsterdam ArenA. Bondscoach Guus Hiddink had al zijn internationals tot zijn beschikking. De oefensessie vond plaats achter gesloten deuren.

Afgelopen zondag kreeg Hiddink nog slecht nieuws uit München. Steunpilaar Arjen Robben meldde zich vanwege een buikspierblessure af voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije en de oefeninterland tegen Spanje. Oranje moet het in beide duels ook zien te stellen zonder aanvoerder Robin van Persie. Tijdens de trainingen zoekt Hiddink deze week naar de meest geschikte vervangers voor de twee offensieve krachten. Hij moet eveneens beslissen of hij Oranje met twee of drie aanvallers laat beginnen.

Nederland is slecht begonnen aan de EK-kwalificatiecyclus. De achterstand op koploper Tsjechië is zes punten, terwijl IJsland ook al drie punten meer verzamelde dan Oranje. Om deelname aan de Europese eindronde in Frankrijk in het vizier te houden, is een overwinning op Turkije dan ook zeer gewenst.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 26-03-2015 | Door:
Bwin

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Zorgverzekering vergelijken 2017

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.