ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Opstelling Nederlands elftal gewoon 4 3 3 volgens Danny Blind
RSS

Bondscoach Danny Blind gaat met het Nederlands elftal gewoon weer 4-3-3 spelen. Dit heeft hij donderdag gezegd tijdens de presentatie van de nieuwe technische staf voor het EK 2016 in Frankrijk. Hiermee wil de bondscoach duidelijkheid scheppen over wat de technische staf van de spelers verlangd.

Tijdens het succesvolle WK 2014 in Brazilië speelde het Nederlands elftal nog in een 5-3-2 opstelling. Dit had de voorkeur van toenmalig bondscoach Guus Hiddink en pakte dus erg goed uit. De mindere resultaten in de interlands die na het WK volgend, wordt volgens Van Basten veroorzaakt door gemakzucht.

Op donderdag 3 september speelt het Nederlands elftal thuis tegen IJsland en op zondag 6 september uit tegen Turkije. De nieuwe bondscoach Danny Blind maakt tegen IJsland zijn debuut.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 20-08-2015 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.