ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Nicolas Lombaerts wegens een blessure niet met Belgie naar het EK 2016
RSS

Nicolas Lombaerts heeft een streep moeten zetten door zijn deelname aan het EK in Frankrijk. De 31-jarige verdediger van Zenit St. Petersburg heeft een spierscheuring en zal daar niet op tijd van hersteld zijn, zo maakte bondscoach Marc Wilmots vandaag bekend op een persconferentie. Ook Dedryck Boyata moet waarschijnlijk het eindtoernooi missen.

"Ik zal beginnen met het slechte nieuws", citeerde Het Laatste Nieuws Wilmots na de training met het nationale elftal in Genk. "Nicolas Lombaerts is onder de scanner gegaan. Het ziet er niet goed uit voor hem. Hij zal niet bij de 23 spelers voor het EK zijn. Bovendien heeft Dedryck Boyata vandaag op training een erge blessure opgelopen. Hij zit opnieuw met een scheur die er voordien ook al was... Niet slecht voor één dag, hé?"

Het is niet de eerste tegenvaller voor Wilmots, die al defensieve zorgen had door het afhaken van Vincent Kompany en Bjorn Engels. "C'est la vie. We moeten het er mee doen. Het ongeluk van iemand betekent geluk voor een ander. Zo komt Christian Kabasele bij de selectie. Hij is een robuuste, sterke verdediger die met heel veel zin naar ons komt. Hij was aan de telefoon heel gelukkig toen ik hem het nieuws daarnet vertelde."

Volgens Belgische media is rechterverdediger Thomas Meunier wel op tijd hersteld voor het eindtoernooi. De back van Club Brugge heeft nog een week nodig om volledig fit te worden.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 30-05-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.