ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Narsingh, Willems en Klaassen in basis tegen Spanje
RSS

Een dag na zijn 21ste verjaardag mag Jetro Willems in de basis beginnen bij Oranje. De linksback verschijnt aan de aftrap in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Spanje, meldt De Telegraaf. Hij neemt de positie over van Daley Blind, die doorschuift naar het middenveld. De verwachting is dat de speler van Manchester United in de Amsterdam ArenA een middenveld vormt met Wesley Sneijder en Davy Klaassen.

Voor Klaassen wordt het zijn debuut in de basis. De 22-jarige Ajacied mocht één keer eerder meedoen in Oranje, ruim een jaar geleden in Parijs tegen Frankrijk. Toen kwam hij in de slotfase als invaller in de ploeg.

Naast Willems en Klaassen mag ook Luciano Narsingh starten, schrijft de krant. De PSV'er kwam tegen Turkije na rust als invaller in de ploeg. Quincy Promes moet opnieuw op de reservebank plaatsnemen. Rechts achterin geeft bondscoach Guus Hiddink de kans aan Daryl Janmaat, hij vervangt Gregory van der Wiel.

Vermoedelijke opstelling Oranje tegen Spanje: Cillessen; Willems, Martins Indi, De Vrij, Janmaat; Blind, Klaassen, Sneijder; Depay, Huntelaar, Narsingh

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 31-03-2015 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.