ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Met nog 100 dagen te gaan tot het EK 2016 zijn de bondscoaches van de 24 deelnemers bijeengeroepen in Parijs
RSS

Het EK 2016 in Frankrijk komt steeds dichter bij en bij de organisatorische workshops in Parijs zijn alle 24 deelnemende landen aanwezig. De voorbereidingen in de desbetreffende landen zijn nu echt begonnen.

Op 3 maart 2016 zijn de afgevaardigden van alle 24 deelnemers in Parijs bijeengekomen, omdat het EK over 100 dagen zal beginnen. De bijeenkomst was in het Pullman Hotel Tour Eiffel.

Er is gedetailleerde informatie besproken en verschillende meningen zijn gedeeld, zoals de organisatie van wedstrijden, transport, logistiek, accommodaties, veiligheid, disciplinaire maatregelen, integriteit, marketing, communicatie en media.

10 speelsteden zullen 51 wedstrijden huisvesten tijdens het EK 2016: Bordeaux, Lens, Lille, Lyon, Marseille, Nice, Parijs, Saint-Denis, Saint-Etienne en Toulouse. Dit toernooi is het eerste Europese eindtoernooi waaraan maar liefst 24 landen aan deelnemen.

Bij de bijeenkomst in Parijs is een mixed zone, waarbij alle 24 bondcoaches tijd nemen voor de aanwezige media. De coaches zijn ingelicht over verschillende aspecten van wetten en regels door voormalig topscheidsrechter Pierluigi Collina. De scheidsrechtersteams hebben hun eigen workshop van 18 t/m 22 april 2016.

De coaches zijn geïnformeerd over het gebruik van doellijntechnologie op het EK 2016. Dit systeem zal werken naast de menselijke assistent scheidsrechters. Het penaltygebied zal goed in de gaten gehouden worden. Ook moeten de coaches zorgen voor een doping vrij toernooi.

Het EK 2016 is een populair toernooi, want er waren maar liefst 16 miljoen ticketaanvragen voor de 2 miljoen beschikbare tickets. Op 9 maart 2016 kunnen fans hun overbodige kaarten weer opnieuw aanbieden.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 05-03-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.