ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Messi winnaar van de Gouden Bal 2015, volgens de recente geruchten over de website van de FIFA
RSS

Lionel Messi zou de Gouden Bal 2015 gewonnen hebben, volgens de meest recente geruchten. Woensdag 6 januari 2016 is waarschijnlijk per ongeluk een bericht op de website van de FIFA verschenen, waaruit blijkt dat Messi de Gouden Bal heeft gewonnen.

De Gouden Bal-ceremonie staat gepland voor 11 januari 2016.

De FIFA zou Lionel Messi en Celia Sasic op de lijst met Gouden Bal-winnaars hebben gezet. De namen werden vrij snel verwijderd, maar als een grote verrassing zouden deze winnaars niet komen. Messi was een jaar lang superieur bij FC Barcelona, waarvoor hij 48 doelpunten maakte in 53 wedstrijden. De reeds gestopte Sasic kende een ijzersterk jaar bij Eintracht Frankfurt en het Duitse vrouwenelftal.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 09-01-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
BetFair

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.