ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Messi voor Robben en Dost de beste aanvaller in 2015
RSS

Lionel Messi is tot dusver de beste aanvaller van het kalenderjaar. Althans, dat is uit een onderzoek van het Franse sportinstituut Centre international d'étude du sport Football Observatory gekomen. De Argentijn van FC Barcelona voert de lijst aan, voor twee Nederlanders. Arjen Robben en Bas Dost hebben het namelijk tot de top drie weten te schoppen.

Robben en Dost, in 2015 flink op schot bij respectievelijk Bayern München en VfL Wolfsburg, staan op nummer twee en drie op het lijstje van beste aanvallers van het het nieuwe jaar. De top vijf wordt gecompleteerd door Luis Suarez en Diego Costa. Cristiano Ronaldo staat opvallend genoeg op de 29ste plek.

De ranking is tot stand gekomen op basis van de meest relevante statistieken van aanvallers, in officiële wedstrijden die vanaf 1 januari 2015 gespeeld werden. Messi maakte zeventien doelpunten in twaalf optredens en steekt er daarom met kop en schouders bovenuit.

De vijf beste aanvallers in 2015
1 Lionel Messi (FC Barcelona)
2 Arjen Robben (Bayern München)
3 Bas Dost (VfL Wolfsburg)
4 Luis Suarez (FC Barcelona)
5 Diego Costa (Chelsea)

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 30-03-2015 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
William Hill

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.