ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Meer dan 3,5 miljoen EK tickets zijn aangevraagd voor het EK 2016 in Frankrijk
RSS

Er zijn meer dan 3,5 miljoen EK 2016 tickets gevraagd door mensen uit maar liefst 189 landen. Tot 1 februari 2016 is de verkoop van EK kaarten open voor het algemene publiek. Fans kunnen dus nog maar 2 weken kaarten voor individuele wedstrijden kopen.

De populairste wedstrijden zijn Duitsland - Polen (16 juni in Saint-Denis), Ierland - Zweden (13 juni in Saint-Denis) en Portugal - Oostenrijk (18 juni in Parijs).

De landen waarvan de meeste voetbalfans kaarten bestelden zijn tot nu toe: Polen, Frankrijk, Oostenrijk, Ierland en Zwitserland.

De loting van afgelopen december kreeg veel aandacht en werd gevolgd door heel veel voetbalfans. Na afloop van de loting werd de tweede fase van de kaartverkoop gestart. Er kwamen 800.000 tickets vrij voor supporters van de 24 deelnemende landen. Daarnaast zijn er kaarten beschikbaar voor de afzonderlijke wedstrijden. Meer dan 189 nationaliteiten hebben een aanvraag gedaan voor EK 2016 kaarten.

De kaartverkoop is niet op basis van wie het eerst komt. De datum en tijd van aanvragen heeft dus geen invloed op het al dan niet verkrijgen van de EK 2016 kaarten. Desondanks wordt door de UEFA afgeraden om kaarten op het laatste moment te kopen. Vanwege de drukte op het laatste moment, kan het zijn dat de server plat ligt. Eind februari 2016 wordt de uitslag van de random toewijzing van de kaarten bekend.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 19-01-2016 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.