ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Loting kwartfinales Champions League 2016: Barcelona tegen Atletico Madrid en PSG tegen Manchester City en meer
RSS

De loting voor de kwartfinales van de Champions League heeft vandaag plaatsgevonden in het Zwitserse Nyon. Uiteraard zijn er met de 8 beste clubs van Europa een aantal erg mooie wedstrijden uit de koker gerold. Zo is er een Spaans onderonsje tussen Barcelona en Atlético Madrid. Verder is de wedstrijd Paris Saint Germain - Manchester City een om naar uit te kijken. Bayern München en Real Madrid treffen met Benfica en respectievelijk Wolfsburg een relatief eenvoudige tegenstander.

De eerste wedstrijden van de kwartfinales van de Champions League worden op dinsdag 5 april gespeeld, terwijl een week later op dinsdag 12 april de returnwedstrijd volgt.

Het volledige schema van de kwartfinales is:

  • Wolfsburg - Real Madrid
  • Bayern München - Benfica
  • Barcelona - Atlético Madrid
  • Paris Saint Germain - Manchester City
Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 18-03-2016 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.