ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

KNVB presenteert het nieuw uittenue van het Nederlands elftal op 24 maart 2015
RSS

Nederlands elftal uittenue 2015-2016De KNVB en kledingsponsor Nike hebben donderdag het nieuwe uitshirt van het Nederlands elftal gepresenteerd.

Het tenue combineert de kleuren wit en oranje. Het grafisch ontwerp staat volgens de makers voor snelheid en de aanvallende speelwijze van het Nederlands elftal.

"Het is een mooi en klassiek tenue, dat met de nostalgische leeuw op de borst herinnert aan het uitshirt van Oranje in 1974", zegt bondscoach Guus Hiddink.

"Uitkomen voor het Nederlands elftal is een eer en met deze nieuwe tenues zullen de spelers met nog meer trots Nederland op het veld vertegenwoordigen."

Nederlands elftal uitshirt 2015-2016Het Nederlands elftal speelde afgelopen jaar in een volledig blauw uit-tenue, met daarop oranje accenten.

In de kleuren van de officiële koninklijke vlag boekte Oranje op het WK onder meer indrukwekkende overwinningen op Spanje (5-1) en gastland Brazilië (3-0). Toch grijpt Nike dit jaar terug op een wit shirt.

De spelers van Oranje zullen het nieuwe shirt op 31 maart voor het eerst dragen. In de Amsterdam Arena fungeert Spanje dan als opponent in een vriendschappelijke ontmoeting.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 24-03-2015 | Door:
Bet-at-Home

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.