ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

KNVB ontvangt miljoenen voor amateurvoetbal
RSS

KNVB-voorzitter Michael van Praag heeft voor aanvang van de bekerfinale tussen PEC Zwolle en FC Groningen, vanavond in De Kuip, een symbolische cheque van 4.884.352 euro van de Toto in ontvangst genomen. Het geld zal in het amateurvoetbal worden geïnvesteerd.

"Een fantastisch bedrag voor het amateurvoetbal", aldus Van Praag in gesprek met het ANP. "Met dit bedrag kan de KNVB het voetbal verder ontwikkelen en spelers de kans bieden langer actief te zijn op het voetbalveld. Ongeveer 1,2 miljoen voetballers en voetbalsters genieten wekelijks van het amateurvoetbal, van zaal- en vrouwenvoetbal tot aan de 35+ en 45+-competities. En dan zijn er ook nog honderdduizenden scheidsrechters, vrijwilligers en supporters die ieder weekeinde het voetbal mogelijk maken. Voor hen is deze cheque bedoeld."

"Dit geld komt volledig ten goede aan alle initiatieven die bijdragen aan onze mooie sport en de ontwikkeling hiervan", besluit Van Praag.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 03-05-2015 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
BetFair

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.