ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Huntelaar kan Kluivert evenaren op topscorerslijst
RSS

Klaas-Jan Huntelaar krijgt de komende interlands een kans om nummer twee Patrick Kluivert te achterhalen op de eeuwige topschutterslijst van het Nederlands elftal. De spits van Schalke 04 scoorde tot op heden 38 keer voor Oranje. Kluivert was tijdens zijn interlandcarrière twee keer vaker trefzeker.

Huntelaar moet bij Oranje normaal gesproken genoegen nemen met een reserverol achter Robin van Persie, die met 49 doelpunten de beste schutter is in de historie van het Nederlands elftal. De aanvalsleider van Manchester United ontbreekt wegens blessureleed echter in de selectie van bondscoach Guus Hiddink.

Oranje speelt zaterdag in de EK-kwalificatiecyclus tegen Turkije. Drie dagen staat een oefeninterland tegen Spanje op het programma.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 26-03-2015 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.