ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Hiddink wil opstelling Oranje nog niet verklappen
RSS

Bondscoach Guus Hiddink wil nog niet zeggen welke elf spelers in de basis starten tegen Turkije. Dat liet hij weten tijdens een persconferentie in Noordwijk, één dag voor de wedstrijd in de ArenA.

Op basis van de afsluitende training in Katwijk kan worden geconcludeerd dat onder meer Gregory van der Wiel, Jordy Clasie, Luciano Narsingh en Ibrahim Afellay in de basis beginnen tegen de Turken. Narsingh zou dan de rechtsbuiten zijn, Clasie vormde vrijdag een middenveld met Nigel de Jong en Wesley Sneijder.

Of dit ook daadwerkelijk het middenveld van Oranje wordt tegen Turkije, hield Hiddink in het midden. "We hebben donderdag achter gesloten deuren een aantal opties uitgeprobeerd en vandaag (vrijdag, red.) ook weer. Op basis daarvan hebben we onze conclusies getrokken. Hoe we gaan spelen, vertel ik vanavond aan de spelers. Mede daarom wil ik daarover nu nog niets zeggen, ik wil eerst mijn spelers op de hoogte brengen."

De verwachting is dat Oranje weer met drie aanvallers gaan spelen. Dat is enigszins anders dan in de vorige interland, half november tegen Letland (6-0). Toen stonden Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar samen voorin. Van Persie is nu wegens een blessure niet van de partij, hetzelfde geldt voor Arjen Robben.

Mogelijke opstelling Nederlands elftal tegen Turkije: Cillessen; Blind, Martins Indi, De Vrij, Van der Wiel; Clasie, De Jong, Sneijder; Afellay, Huntelaar, Narsingh

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 27-03-2015 | Door:
BetFair

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.