ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Hiddink mist Robben bij Oranje en dat scheelt veertig procent
RSS

Bondscoach Guus Hiddink baalt dat hij komende maand bij Oranje niet over Arjen Robben kan beschikken. De aanvaller moet wegens blessureleed de interlands tegen de Verenigde Staten (5 juni, vriendschappelijk)) en Letland (12 juni, EK 2016-kwalificatie) missen.

Robben liep eind vorige maand bij zijn club Bayern München een kuitspierkwetsuur op. De Groninger had toen net een streep gezet onder een kuitblessure. Door het nieuwe fysieke ongemak komt hij dit seizoen niet meer in actie. "Dat is heel vervelend voor hem, voor Bayern en voor het Nederlands elftal", zegt Hiddink tegen De Telegraaf. "Het scheelt dertig tot veertig procent van de kwaliteit en van de productie van het Nederlands Elftal."

Oranje staat in de EK 2016 kwalificatie op plaats drie en moet flink aan de bak om zich nog te kwalificeren voor het EK 2016 te Frankrijk.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 12-05-2015 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Bwin

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.