ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Het Wereldelftal van het jaar bestaat uit 4 spelers van Barcelona en 4 spelers van Real Madrid
RSS

Het Wereldelftal van het jaar (FIFA FIFPro World XI) bestaat uit de 11 beste voetballers ter wereld van het afgelopen jaar. Arjen Robben viel net buiten het Wereldelftal, zijn plek is overgenomen door Neymar. Messi en Ronaldo zijn de andere twee aanvallers van het elftal. Deze drie zijn ook kandidaten voor de Gouden Bal.

Neymar maakt hiermee zijn debuut in het Wereldelftal van het jaar. Naast hem debuteren ook Modric en Pogba in het elfta. Di Maria, Kroos, Lahm en Luiz zijn met Robben de afvallers dit jaar. Messi en Ronaldo hebben al negen jaar lang een basisplek in het Wereldelftal. Iniesta al zeven keer.

Er zijn bij de beste 11 voetballers maar liefst 4 spelers van Barcelona en 4 spelers van Real Madrid.

Het Wereldelftal van het jaar bestaat uit de volgende voetballers:

Doel: Manuel Neuer (Bayern München)
Verdediging: Dani Alves FC Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Thiago Silva (Paris Saint Germain), Marcelo (Real Madrid)
Middenveld: Andrés Iniesta (FC Barcelona), Luka Modric (Real Madrid), Paul Pogba (Juventus)
Aanval: Neymar, Lionel Messi (beiden FC Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 12-01-2016 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.