ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Het uiterlijk van de EK 2016 tickets is feestelijk en bevat vele beveiligingskenmerken zoals een hologram
RSS

De UEFA heeft het uiterlijk van de officiële EK 2016 ticket bekend gemaakt op donderdag 31 maart 2016. Deze kaart is geldig voor alle 51 wedstrijden, uiteraard met verschillende wedstrijdgegevens.

Meer dan 15 miljoen voetbalfans hebben geprobeerd om kaarten te bemachtigen voor het EK 2016 in Frankrijk via de officiële portal van de UEFA. Met nog slechts een paar maanden te gaan tot de opening in het Stade de France op 10 juni, ontvangen supporters hun geprinte kaarten.

EK 2016 kaart design

Het design van het EK 2016 tickets is een mix van elementen van het voetbaltoernooi. Ook is de kaart vrolijk met een feestelijke sfeer. Alle kaarten voor het EK 2016 zijn geproduceerd op Forest Stewardship Council. Dit is gecertificeerd papier om de impact op het milieu te beperken, met behoud van de beveiligingskenmerken. Het FSC-papier wordt ook gebruikt door de UEFA voor de productie van brieven en enveloppen.

Het EK 2016 ticket bevat een aantal beveiligingskenmerken, waardoor de kaart uniek is. De meest opvallende kenmerken zijn de lasergravering, laserperforatie, de barcode en de nieuwe photonic hogeresolutie afbeelding (gekleurde hologram). De laserperforatie is zeer nauwkeurig. Verschillende lasereffecten zijn te zien op de voor- en achterkant. De nieuwe technologie voor het hologram wordt voor het eerst gebruikt op kaarten voor voetbalwedstrijden. In het hologram wordt de mascotte Super Victor afgebeeld.

Het doel van de UEFA is dat eigenaars van officiële kaarten ook toegang krijgen tot de voetbalstadions. Men zal niet terughoudend zijn om verkopers van illegale kaarten aan te pakken.

Lees hier meer over de EK 2016 kaarten.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 20-06-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Zorgverzekering vergelijken 2017

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.