ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Het nieuwe shirt van het Nederlands Elftal voor 2016 is oranje met blauw ter ere van de oprichting van de KNVB in 1889
RSS

Het WK 2018 shirt is in samenwerking met kledingsponsor Nike en de KNVB maandag 21 maart 2016 gepresenteerd. Het op duurzame wijze geproduceerde thuistenue is oranje met een blauw accent, het uittenue bestaat uit een donkere en een lichte tint van nassablauw.

Nike en de KNVB wilden dat de nieuwe tenues dapperheid, leiderschap en loyaliteit uitstralen. Aan de binnenkant van de kraag staat 'Nederland', de woorden 'Oranje' en 'Leeuwen' prijken op de rand van de mouwen. Aan de binnenkant van het shirt staat het ronde KNVB-logo ter ere van de oprichting van de bond in 1889.

"Spelen voor je land is het hoogtepunt voor een voetballer en ik vind het nieuwe tenue en waar het voor staat geweldig. We zijn klaar om te vechten voor het shirt en te laten zien dat we de strijd aan kunnen gaan met de beste teams ter wereld", zegt Riechedly Bazoer in een persbericht over het nieuwe WK2018 shirt. "Het nieuwe tenue ziet er fantastisch uit en we doen alles wat we kunnen om onze kwaliteiten te laten zien als we het voor de eerste keer dragen tegen Frankrijk op 25 maart 2016."

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 21-03-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.