ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Het EK 2016 in Frankrijk van komende zomer gaat gewoon door na de terreur in Brussel
RSS

Het EK 2016 in Frankrijk van komende zomer gaat gewoon door. Dat heeft Bernard Cazeneuve, de Franse minister van Binnenlandse Zaken, laten weten naar aanleiding van de aanslagen in Brussel. Het toernooi wordt gezien als mogelijk doelwit van terrorisme, vooral sinds de aanslagen in Parijs van vorig jaar.

"We laten grote evenementen doorgaan, net zoals de klimaattop van vorig jaar. We willen laten zien dat we het hoofd zullen bieden aan de terreur", aldus Cazeneuve in een reactie. "De regering zal alle middelen inzetten om de veiligheid op die evenementen te garanderen. En we gaan samen alles op alles zetten om extra waakzaam te zijn en steeds de risico's te evalueren."

Volgens de minister laten de aanslagen in Brussel zien dat de organisatie van het EK 2016 in Frankrijk niet voor niets heeft besloten tot strenge maatregelen. "Er komen geen extra maatregelen, want we houden sinds de aanslagen vorig jaar in Frankrijk al rekening met het hoogste dreigingsniveau." Wel is besloten om nog 10.000 extra beveiligers in te huren.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 22-03-2016 | Door:
Zorgverzekering vergelijken 2017

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Bwin

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.