ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Het EK 2016 gaat gewoon door in Frankrijk, ondanks de terroristische aanslagen
RSS

De aanslagen in Parijs van afgelopen vrijdag hebben geen gevolgen voor de organisatie van het EK 2016 door Frankrijk. De UEFA laat in een verklaring weten dat het land, als het aan de voetbalbond ligt, de organisator van het voetbaltoernooi blijft.

De UEFA stelt dat het EK bij Frankrijk in goede handen is. "Wij zijn ervan overtuigd dat alle nodige maatregelen worden genomen om het toernooi veilig te laten verlopen. De komende dagen zullen alle interlands wel in het teken staan van de aanslagen van vrijdag, waarbij 129 mensen het leven lieten. Landen spelen met rouwbanden en voorafgaand aan de duels van komende dagen wordt een minuut stilte in acht genomen."

Het EK begint op 10 juni 2016, op 10 juli is de finale in Parijs.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 14-11-2015 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.