ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Geblesseerde of zieke voetballers mogen tot 14 juni vervangen worden
RSS

De definitieve selectie voor het EK 2016 zijn op 31 mei ingediend, maar er kunnen nog tot 14 juni veranderingen worden doorgegeven. Wat zijn de regels om een geblesseerde speler te vervangen?

Wanneer een voetballer serieus geblesseerd raakt of ziek is voor de eerste wedstrijd van het EK 2016, dan mag hij alleen worden vervangen wanneer een arts van de UEFA en de teamdokter daar toestemming voor geven. De speler moet dan niet meer in staat kunnen zijn om deel te nemen aan het voetbaltoernooi. De geblesseerde of zieke speler mag dan vervangen worden op de lijst van 23 spelers die geselecteerd zijn voor het EK voetbal.

De UEFA kan ook speciale dispensatie geven voor keepers. Elke beslissing zal worden gemaakt door het Emergency Panel van de UEFA. Voorenstaande is gebaseerd op art. 44.03 van het officiële Regulations of the UEFA European Football Championship.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 11-06-2016 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.