ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

EK2016 slogan is Le Rendez Vous en nodigt iedere voetbalfan uit om naar het EK in Frankrijk te komen
RSS

EK2016 sloganDe EK2016 slogan is 'Le Rendez-Vous'. De slogan is op 17 oktober 2013 bekendgemaakt door de UEFA. Het EK2016 is namelijk een onmisbaare Rendez-Vous voor alle voetbalfans die naar Frankrijk komen om het beste Europese voetbal te komen aanschouwen en deel te nemen aan de publieke feestvreugde.

De slogan is bedoeld om de speeldata en speelsteden te onthouden. Verder wil de UEFA met de EK2016 slogan een uitnodiging sturen naar alle voetbalfans over de hele wereld en naar liefhebbers van grote sportevenementen. De UEFA wil hiermee alle mensen uitnodigen tot het delen van alle emoties van een dergelijk elite toernooi.

Lees meer over de EK2016 slogan.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 02-07-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.