ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

EK2016 lied is geschreven door David Guetta en heet This One s For You
RSS

EK2016 liedHet EK2016 lied is geschreven door DJ David Guetta en heet This One's For You. De DJ, die het EK-lied mag schrijven, komt zelf uit gastland Frankrijk. Een aantal maanden voor de start van het EK2016 wordt de song uitgebracht. Ook treed David Guetta op tijdens de opening van het toernooi in Parijs.

Voor het EK2016 lied heeft David Guetta de hulp gezocht van alle fans van het EK2016. Via de website https://thisonesforyou.com kunnen fans hun eigen achtergrondzang naar de DJ sturen. Dit geluidfragment wordt dan mogelijk door David Guetta gebruikt voor in het EK2016 lied. Hierdoor is het lied 'samen met de fans opgenomen': David Guetta Featuring You!

Lees meer over het EK2016 lied.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 21-06-2016 | Door:
BetFair

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.