ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

EK wedstrijden zijn op internet en mobiel live te kijken via RTBF, Sporza en NOS
RSS

Fans uit meer dan 200 landen kunnen genieten van de spannende wedstrijden van het EK 2016 in Frankrijk, met dank aan de uitzendpartners van de UEFA. Wereldwijd is er een zeer uitgebreid aanbod van uitzendingen van liveverslag, herhalingen, samenvattingen en hoogtepunten. Alle beelden van het EK voetbal zijn deze zomer te zien op verschillende apparaten; tv, internet en mobiel.

De Belgische uitzendpartners zijn RTBF en Sporza, waarbij de wedstrijden live te zien zullen zijn op http://www.rtbf.be/sport en http://www.sporza.be. Via de RTBF app en de Sporza app zijn de EK wedstrijden ook live te volgen.

De Nederlandse uitzendparter is de NOS, waarbij de wedstrijden live te zien zullen zijn op http://www.nos.nl. Via http://m.nos.nl zijn de wedstrijden ook live op je mobiel te volgen.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 05-06-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.