ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

EK 2016 wedstrijden zullen wel met publiek gespeeld worden na de terroristische aanslagen in Brussel
RSS

UEFA-bestuurder Giancarlo Abete zei dinsdag naar aanleiding van de terroristische aanslagen in Brussel dat het niet uitgesloten was dat er bij acute dreiging EK-wedstrijden achter gesloten deuren gespeeld zouden worden, maar zijn teksten zijn een dag later ontkracht door de UEFA.

Er zullen geen wedstrijden zonder publiek afgewerkt worden op het EK 2016 in Frankrijk, zo geeft de UEFA aan. "We zijn ervan overtuigd dat we voldoende veiligheidsmaatregelen treffen om alle wedstrijden door te kunnen laten gaan met toeschouwers", zo klinkt het vanuit het Europese voetbalorgaan.

"Er wordt natuurlijk gewerkt aan verschillende scenario's voor crisissituaties. Wij nemen de veiligheid van alle EK-betrokkenen zeer serieus", stelt de UEFA verder in een statement. Eerder werd al duidelijk dat het voetbaltoernooi in Frankrijk sowieso door zal gaan.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 23-03-2016 | Door:
Bwin

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.