ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

EK 2016 wedstrijden van Belgie niet op grote schermen in het centrum van Brussel
RSS

De Belgische voetbalfans kunnen de EK 2016 wedstrijden van de Rode Duivels komende zomer niet bekijken op grote schermen in het centrum van Brussel. Dat heeft burgemeester Yvan Mayeur van de Belgische hoofdstad laten weten tijdens de gemeenteraad.

Na overleg met verschillende veiligheidsinstanties en bezorgde ondernemers in het stadscentrum is besloten om geen grote schermen te plaatsen tijdens het EK 2016. Als de nationale ploeg van België in Frankrijk de halve finale of finale bereikt, kan de beslissing wel nog aangepast worden.

Het nieuws volgt na de rellen met Standard Luik-supporters in Brussel. Honderden fans van de Rouches zorgden zondag voor vernielingen. Er werden in totaal 108 mensen aangehouden.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 21-03-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.