ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

EK 2016 kaarten met beperkt zicht worden met flinke korting verkocht door de UEFA
RSS

Kaarten om een aantal EK 2016 wedstrijden met beperkt zicht te bekijken, zijn in de verkoop gegaan met een flinke korting van 25%. Dit is dus je kans om relatief goedkoop naar het EK 2016 in Frankrijk te gaan. Op 26 april 2016 is namelijk het portaal op de website van de UEFA geopend en er is zeer veel interesse in de kaarten met beperkt zicht tegen flinke korting.

In eerste instantie werden deze bijzondere kaarten niet goed verkocht. Daarom is de UEFA de voetbalsupporters tegemoetgekomen met een korting van 25%. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Kaarten met beperkt zicht laat supporters wel toe om een wedstrijd van het EK 2016 te bezoeken, maar een klein gedeelte van het voetbalveld valt buiten het zicht. Dit zicht wordt vaak beperkt door een railing, camera, advertentiebord of andere installaties in het stadion. Het aantal beschikbare EK 2016 kaarten met beperkt zicht verschilt per stadion.

Om de verkoop van de normale kaarten te bevorderen, laat de UEFA ook deze kaarten zien op hun verkoopkanaal. Voetbalfans kunnen direct de beschikbaarheid van kaarten zien, zonder eerst in te loggen. De tickets zijn te koop totdat de wedstrijd is afgelopen. Hierdoor komen alle kaarten direct weer in de verkoop en kunnen alle plaatsen tijdens het EK 2016 gevuld zijn met enthousiaste voetbalfans.

De UEFA adviseert sterk om alleen kaarten voor het Europees Kampioenschap 2016 via het officiële verkoopkanaal te kopen. Alleen MasterCard en Visa creditcard zijn de aangeboden betaalmiddelen. Deze kaarten zijn alleen voor individuele personen en dus niet voor bedrijven.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 07-05-2016 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
NederBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.