ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Duitser Brych fluit Nederlands elftal tegen Turkije
RSS

Het Nederlands elftal krijgt komend weekend te maken met een Duitse arbiter. De Europese voetbalbond UEFA heeft Felix Brych aangewezen als scheidsrechter voor de EK-kwalificatiewedstrijd van zaterdagavond tegen Turkije in de Amsterdam ArenA.

De Duitser hanteerde drie keer eerder de fluit bij een oefeninterland van het Nederlands elftal. De staat van dienst van Oranje onder Brych is prima, het won al haar wedstrijden onder zijn leiding. Dat gebeurde tegen Wales (2-0), Oostenrijk (3-1) en Engeland (3-2). De 39-jarige Brych mocht zich vorig jaar ontfermen over de finale van de Europa League.

Nederland heeft überhaupt weinig problemen als het gefloten wordt door een Duitser. De laatste keer dat Oranje verloor met een scheidsrechter uit ons buurland was in 2001, toen Ierland met 1-0 te sterk was.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 25-03-2015 | Door:
KroonCasino

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
BetFair

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.