ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Duitser bouwt 24 000 dominostenen in de vorm van het EK 2016 logo
RSS

De laatste jaren wordt er altijd veel geschreven, uitgezonden, gestreamd en gezongen over het EK voetbal, maar een Duitse voetbalfan heeft dit jaar wel iets unieks gedaan. Hij heeft namelijk maar liefst 24.000 dominostenen laten omvallen in de vorm van het EK 2016 logo.

De Duitse fan heeft hiermee de grootsheid van het Europees Kampioenschap voetbal laten zien: 1.000 dominostenen voor elk gekwalificeerd land. Alle stenen vallen om in 90 seconden.

Bekijk de video.

Twee maanden geleden kwam Johannes Linnenbrink uit Rheda-Wiedenbrück op het idee om een video met dominostenen te maken rondom het EK 2016. Eerst schreef hij op wat hij wilde bouwen en met welke technieken. Vervolgens werkte hij zijn project uit met de computer, waarna hij alle 24.000 dominostenen neerzette. Elk individueel deel nam hij op en voegde hij samen tot één video.

Op dit moment bouwt Linnenbrink alvast aan de achtste finale, waarin hij iets andere technieken voor het opnemen gebruikt.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 09-06-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.