ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Doelstelling van Belgie voor het EK 2016 is het bereiken van de halve finale
RSS

Bondscoach Marc Wilmots heeft een plek in de halve finales als doel gesteld voor België bij het EK 2016 in Frankrijk. "Er zijn drie toplanden. Duitsland, Spanje en Frankrijk hebben in bepaalde linies meer keuzes dan wij'', zei Wilmots maandag.

Wilmots beschikt bij de Rode Duivels over veel spelers die bij topclubs in het buitenland actief zijn. Hij beseft dat er daarom veel verwacht wordt van zijn ploeg. "Ik heb er ook geen enkel probleem mee dat spelers roepen dat ze Europees kampioen willen worden. Maar ik ben realistisch. Wij zijn niet in de positie om te zeggen dat we het EK gaan winnen, gezien de kracht van Duitsland, Spanje en Frankrijk."

"Daarachter zitten een paar outsiders, zoals Italië, Portugal en wij. De beste wint niet altijd, hopelijk kunnen we verrassen.''

Poule E

België is op het EK voetbal ingedeeld in poule E en treffen Italië (13 juni), Ierland (18 juni) en Zweden (22 juni).

België won het voetbaltoernooi nog nooit. In 1980 verloor het de EK-finale van West-Duitsland. De laatste keer dat de Rode Duivels erbij waren op een EK was in 2000.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 23-05-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Zorgverzekering vergelijken 2017

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.