ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Doellijntechnologie zal tijdens het EK 2016 in Frankrijk worden toegepast
RSS

Doellijntechnologie zal tijdens het EK 2016 in Frankrijk worden toegepast, zo heeft de UEFA vandaag besloten. Ook wordt tijdens de Champions League 2016/2017 doellijntechnologie gebruikt. In 2018 wordt de technologie toegepast bij de Europa League. Door de nieuwe technologie zal er tijdens het EK 2016 geen twijfel meer bestaan over of de bal al dan niet over de doellijn is geweest.

De UEFA is op 21 januari 2016 in het Franse Nyon tijdens de eerste bijeenkomst van het jaar tot dit besluit gekomen. De technologie wordt tijdens het EK 2016 toegepast, evenals de Champions League en haar voorrondes. De doellijntechnologie wordt ingezet naast de reguliere scheidsrechter en zijn assistenten. Er zullen extra assistenten worden aangewezen die het doelgebied nauwlettend in de gaten houden. 

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 23-01-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
NederBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.