ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Doellijntechnologie komt zeer waarschijnlijk op het EK2016 in Frankrijk
RSS

De kans is groot dat volgend jaar tijdens het EK voetbal gebruik wordt gemaakt van doellijntechnologie. Het uitvoerend comité neemt daar volgende maand een beslissing over.

Tijdens de UEFA-vergadering van vrijdag in Parijs kwam het onderwerp al uitgebreid ter sprake.
"We hebben hier uitvoerig over gepraat'', zei secretaris-generaal Gianni Infantino op een persconferentie. "Veel mensen staan er positief tegenover.''

De momenteel geschorste UEFA-voorzitter Michel Platini heeft zich altijd fel uitgesproken tegen gebruik van technische hulpmiddelen. 

De Fransman ziet meer baat bij extra scheidsrechters langs de lijnen, de zogeheten vijfde en zesde officials, die de achterlijnen in de gaten houden.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 11-12-2015 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.