ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De verkoop van legale tweedehands kaarten voor het EK 2016 is vanaf donderdag 31 maart 2016 gesloten
RSS

De verkoop van legale tweedehands kaarten voor het EK 2016 is vanaf donderdag 31 maart 2016 18:00 uur gesloten. Voetbalfans die in eerste instantie een kaart hadden gekocht, konden deze vanaf 9 maart 2016 weer verkopen via de officiële website van de UEFA. In totaal zijn er 90.476 kaarten gewisseld van eigenaar. Fans kunnen zich binnenkort registreren voor kaarten voor specifieke wedstrijden.

Het doorverkoopplatform van de UEFA trok veel voetbalfans die alsnog een kaartje voor het EK 2016 in Frankrijk wilden bemachtigen. Ook werd deze kans door houders van kaarten aangegrepen om hun overbodige tickets weer door te verkopen op een legale manier. Hierdoor kregen andere supporters de kans om alsnog geldige kaarten te kopen. In totaal zijn er tweedehands EK kaarten verkocht aan mensen uit maar liefst 114 verschillende landen. Dit onderstreept nog maar eens het globale karakter van een Europees Kampioenschap voetbal.

Lees hier meer over de verkoop van EK 2016 kaarten.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 02-04-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.