ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De veiligheid rondom de fan zones van het EK 2016 gaat 12 miljoen euro meer kosten dan geschat wegens terreurdreiging
RSS

De beveiliging van de fan zones stond hoog op de agenda van de EK 2016 stuurgroep (SAS). Deze groep kwamen op woensdag 27 april 2016 bijeen in Parijs, samen met de Franse overheid en een afvaardiging van de UEFA. De laatste voorbereidingen werden getroffen, aangezien het EK 2016 al over 44 dagen begint.

Er was een review van de stadions, supporters en kaartverkoop. Ook werd er gediscuseerd over de UEFA Foundaton voor de kinderens '20.000 smiles'-programma.

Veiligheid stond hoog op de agenda, met name rondom de fan zones. De kosten voor het beveiligen van de fan zones is geschat op €24 miljoen, €12 miljoen meer dan in eerste instantie werd geschat.

Patrick Kanner, minister van Jeugd en Sport, kondigde aan dat de Franse overheid €8 miljoen zal bijdragen, bovenop de €4 miljoen van de UEFA.

Alain Juppé, afgevaardigde van de speelsteden, bedankte de overheid en de UEFA dat zij de extra kosten op zich nemen.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 05-05-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Zorgverzekering vergelijken 2017

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.