ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De UEFA waarschuwt voetbalfans voor zwarte handel in EK 2016 tickets tegen hoge prijzen
RSS

De UEFA is zich bewust van de zwarte handel in EK 2016 kaarten en roept alle fans op om hun kaarten alleen via de officiële weg te komen. Hierdoor wordt voorkomen dat je als voetbalfan bij het stadion gewijgerd wordt.

Er zijn veel individuën, bedrijven en websites die kaarten voor het EK in Frankrijk aanbieden. Veel van deze kaarten worden aangeboden tegen torenhoge prijzen. Om deze handel tegen te gaan heeft de UEFA opgeroepen om alleen via officiële kanalen kaarten te kopen. Kaarten uit illegale kaartverkoop kunnen uit de handel gehaald worden, waardoor ze ongeldig zijn.

De UEFA werkt nauw samen met de Franse overheid om illegale kaartverkoop te voorkomen in aanloop naar het EK 2016. Men zal niet terugdeinsen om direct acties te ondernemen tegen de illegale verkopers die de voorwaarden en wetten overtreden.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 10-03-2016 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
BetFair

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.