ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De officiele EK 2016 game is onderdeel van PES 2016 en wordt in april 2016 uitgebracht door Konami
RSS

De officiële game van het EK 2016 zal uitgebracht worden op 21 april voor de PlayStation, terwijl PES 2016 spelers het spel al op 24 maart kunnen downloaden. Deze game is gemaakt door Konami Digital Entertainment BV en zal zowel fysiek als digitaal uitgebracht worden.

Konami stelde vorig jaar de licentie voor het EK 2016 veilig, waardoor ze alle content mogen gebruiken in het spel. Konami is ook de ontwikkeling van Pro Evolution Soccer. Bestaande PES 2016 spelers op PlayStation4, XboxOne, PlayStation3, Xbox 360 en Windows PC zullen de content gratis ontvangen op 24 maart 2016. De titel van het spel zal worden toegevoegd aan het hoofdmenu van PES 2016, waarna het direct te zien is. Ondertussen bevat de fysieke release de volledige PES 2016 en EK 2016 content.

De EK 2016 mode bevat de volledige grafische eigenschappen van de spelers en andere elementen van het toernooi. Alle gezichten van de  honderden spelers van de 24 deelnemende landen zijn tot detail in beeld gebracht. Konami beschikt over 15 licenties van de landen: Engeland, Wales, Duitsland, Spanje, Portugal, Italië, Oekraïne, Tsjechië, Kroatië, Slowakije, IJsland, Turkije, Albanië, Noord-Ierland en Frankrijk.

Alle wedstrijden zullen in lijn liggen met die van de gekwalificeerde landen, waarbij de speelstijl van de individuele landen en teams perfect nagebootst is.

Naast de single-player mode, wordt er ook content aangeboden met series van top-level promoties. De officiële PES League zal vier weken lang online worden gespeeld. Vanaf 10 juni starten dus zowel het echte EK 2016 als de digitale versie. Ook zijn er myClub promoties beschikbaar, waarmee spelers punten kunnen winnen om een eigen team samen te stellen.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 03-03-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.