ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De oefeninterland tussen Belgie en Portugal wordt niet in Brussel maar in Portugal gespeeld
RSS

De oefeninterland tussen België en Portugal wordt volgende week dinsdag niet in Brussel maar in de Portugese stad Leiria gespeeld.

Eerder op de dag werd nog gemeld dat het duel helemaal niet door zou gaan vanwege de aanslagen dinsdag in Brussel.

Om veiligheidsredenen en uit voorzorg vroeg het stadsbestuur van Brussel aan de Belgische voetbalbond om de wedstrijd te schrappen. De bond ging akkoord, maar de Portugese bond kwam vervolgens met het voorstel de wedstrijd in Portugal af te werken. Daar stemde de Belgische bond mee in.

In aanloop naar de interland tegen Portugal werden de trainingen van de Rode Duivels op dinsdag en woensdagochtend wel geschrapt vanwege de aanslagen. .

Duitsland-Nederland

Bij de aanslagen op vliegveld Zaventem en metrostation Maalbeek in het centrum van de stad kwamen zeker 31 mensen om het leven en raakten 260 mensen gewond.

Op 17 november ging de interland tussen Duitsland en Nederland in Hannover helemaal niet door vanwege terreurdreiging. Vier dagen eerder werd Parijs getroffen door aanslagen, waarbij 130 doden vielen.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 24-03-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.