ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De kwartfinale tussen Duitsland en Italie is moeilijk te voorspellen
RSS

Duitsland - Italië is de derde kwartfinale van het EK 2016. Deze wedstrijd begint vanavond (2 juli) om 21:00 uur in speelstad Bordeaux. Beide landen zijn grote favoriet om Europees Kampioen te worden. Italië heeft nog nooit verloren van Duitsland in 8 onderlinge wedstrijden. Daniele De Rossi is vanwege een blessure onzeker bij de Italianen, terwijl Duitsland op volle sterkte aan de wedstrijd begint. De winnaar van deze kwartfinale speelt op 7 juli om 21:00 uur in Marseille tegen Frankrijk of IJsland.

Voorspelling bookmaker Mybet

Bookmaker Mybet voorspelt dat de wedstrijd erg gelijk op zal gaan. Voor beide landen ontvang je veel winst en de uitkeringen liggen dicht bij elkaar. Toch verwacht men dat Duitsland net iets sterker is dan Italië. Voor winst voor Duitsland wordt 2,30 maal winst uitgekeerd en voor winst voor Italië 3,70 maal. Dit betekent dat je met een tientje inzet €23 wint wanneer je inzet op Duitsland en €37 bij een inzet op Italië!

Ook een gelijkspel ligt in de lijn der verwachting bij de bookmaker. Dit EK zijn al zeer veel wedstrijden in een gelijkspel geëindigd, omdat geen enkel land het laatste kwartier nog risico durft te nemen. Wanneer je een tientje inzet op een gelijkspel ontvang je €30 winst.

Omdat wij nauw samenwerken met Mybet, hebben we het voorrecht om jullie als nieuwe leden tot €100 gratis te mogen aanbieden. Registreer je bij de bookmaker met bonuscode 'ek2016mybet' en zie je eerste storting verdubbeld worden tot maar liefst €100! Zet dus €100 in en ontvang nog eens €100 gratis. Dit is €200 om in te zetten op bijvoorbeeld deze kwartfinale tussen Duitsland en Italië! Hoe makkelijk wil je het verdienen?!

Voorspelling Joachim Löw (bondscoach Duitsland)

Deze week hebben de Duitsers Italië goed geanalyseerd. Er werden diverse wedstrijden bekeken en Löw komt tot de conclusie dat Italië niet alleen maar verdedigende kwaliteiten heeft. Ook aanvallend is Italië erg gevaarlijk. Natuurlijk gaat Italië tijdens deze kwartfinale voornamelijk verdedigen, maar Duitsland heeft daar al een antwoord op klaar liggen. Het moet een balans zijn tussen aanvallen en verdedigen, waarbij de kansen wel benut moeten worden. Tegen Italië verwacht Löw minder kansen te krijgen als tegen bijvoorbeeld Noord-Ierland.

Voorspelling Antinio Conte (bondscoach Italië)

Italië speelt vanavond tegen een erg sterk en hecht team. Conte verwacht dat Duitsland nog beter dan Spanje is. Duitsland is heeft meest complete selectie ter wereld op dit moment met een aantal erg sterke spelers. Ook de technische staf en de organisatie rondom het team is erg goed. Ook Italië heeft tegenstander Duitsland zeer goed bestudeerd, mede omdat het een heel andere wedstrijd zal worden dan tegen Spanje. Conte heeft goed gezocht naar gaten in het Duitse voetbalspel en denkt die gevonden te hebben.

Mogelijke opstellingen
Duitsland: Neuer; Kimmich, Boateng, Hummels, Höwedes; Kroos, Khedira; Müller, Özil, Draxler; Gomez.
Afwezig: -
Twijfel: -
Mist de volgende wedstrijd bij een gele kaart: Boateng, Hummels, Khedira, Kimmich, Özil

Italië: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Florenzi, Sturaro, Parolo, Giaccherini, De Sciglio; Pellè, Éder.
Afwezig: Candreva (adductor), Thiago Motta (suspended)
Twijfel: De Rossi
Mist de volgende wedstrijd bij een gele kaart: Barzagli, Bonucci, Buffon, Chiellini, De Rossi, De Sciglio, Éder, Insigne, Pellè, Sirigu, Zaza

Feiten en statistieken

Duitsland heeft 4 van de laatste 5 wedstrijden gewonnen en 1 gelijk gespeeld tegen Polen. Italië heeft ook 4 van de laatste 5 wedstrijden gewonnen, maar verrassend verloren van Ierland. Italië heeft op dit EK voetbal gewonnen van sterke tegenstanders als Spanje, Zweden en België. De sterkste tegenstander van Duitsland op dit EK is tot nu toe Polen geweest.

Wist je dat de Duitse keeperstrainer Andreas Köpke een penalty stopte toen Duitsland en Italië elkaar troffen tijdens het EK 1996? Deze wedstrijd eindigde daardoor in 0-0, waardoor Italië uitgeschakeld was.

Duitsland - Italië is een wedstrijd waarbij de verliezer uitgeschakeld is. Er is een groot wederzijds respect tussen de teams. Duitsland heeft een sterk team en Italië won zelfs van Spanje en België. Niemand start met een achterstand en de bal kan alle kanten op rollen. De winnaar van deze wedstrijd maakt grote kans om ook de finale te winnen. Weet jij wie deze wedstrijd gaat winnen? Plaats dan eens een weddenschap en win geld met je voetbalkennis!

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 02-07-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
William Hill

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.