ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De grasmat in drie EK stadions is niet van voldoende kwaliteit bevonden
RSS

In drie EK stadions ligt de grasmat er niet goed bij, waardoor spelers uitglijden en de bal niet perfect wil rollen. De UEFA heeft aangegeven dat de velden in het Stade Pierre-Mauroy (Lille), het Stade de France (Saint-Denis) en het Stade Vélodrome (Marseille) van onvoldoende kwaliteit zijn.

Directeur van het EK 2016, Martin Kallen, zegt dat de velden beter hadden gekunt en dat ze niet tevreden zijn over de kwaliteit. Het voetbalveld in Marseille is nog het meest beroerd, terwijl de wedstrijd tussen IJsland en Hongarije er zaterdag 18 juni om 18:00 uur gespeeld gaat worden. Normaal gesproken trainen beide landen éénmaal voorafgaand aan de wedstrijd in het stadion, maar dat is nu niet toegestaan vanwege de slechte grasmat.

Afgelopen woensdag speelde gastland Frankrijk in het Stade Vélodrome tegen Albanië, waarbij veel spelers uitgleden. De Franse bondscoach Didier Deschamps klaagde na afloop over de kwaliteit van het veld, terwijl Frankrijk de wedstrijd met 2-0 won. Twee weken voor de start van het EK 2016 trad rockband AC/DC nog op in het Stade Vélodrome en dat zou het gras geen goed gedaan hebben.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 19-06-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.