ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De EK2016 loting heeft 6 spannende poules opgeleverd voor het EK in Frankrijk
RSS

De EK2016 loting was op 12 december 2015 om 18:00 uur.

De loting vond plaats in de Franse hoofdstad Parijs, in het voetbalstadion Stade de France. Er zijn 24 landen die mee doen aan het EK2016 in Frankrijk, in plaats van 16 landen. Deze landen worden bij de loting verdeeld over 6 poules van Groep A t/m Groep F (voorheen waren er slechts 4 poules). In elke poule zitten 4 landen.

Groep A
Frankrijk
Zwitserland
Roemenië
Albanië
Groep B
Engeland
Rusland
Slowakije
Wales
Groep C
Duitsland
Oekraine
Polen
Noord-Ierland
Groep D
Spanje
Kroatië
Tsjechië
Turkije
Groep E
België
Italië
Zweden
Ierland
Groep F
Portugal
Oostenrijk
Hongarije
IJsland

Van elke poule gaan de nummers 1 en 2 door naar de knock-outronden. Ook gaan de 4 beste nummers 3 door naar de knock-outronden. Dit betekent dat er slechts 8 landen na de poulefase uitgeschakeld zijn. De eerste knock-outronde is een achtste finale. Voorheen kwam men direct in de kwartfinale. Doordat er nu 8 landen meer mee doen, is er ook een extra knock-outronde toegevoegd.

De potindeling met de groepshoofden was reeds bekend.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 12-12-2015 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Bet-at-Home

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.