ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De EK selectie van Rusland is bekend gemaakt door coach Leonid Slutski
RSS

Schalke04 verdediger Roman Neustädter is geselecteerd voor het Russische elftal voor het EK 2016. De 28-jarige speler is in het verleden uitgekomen voor het Duitse elftal, maar nog niet in officiële wedstrijden. Ook de 19-jarige Aleksandr Golovin van CSKA Moskou is voor het eerst opgenomen in de selectie van bondscoach Leonid Slutski. Opvallende afwezigen zijn Yuri Zhirkov, geblesseerd, en Aleksandr Kerzhakov, die sinds 10 april 2016 niet meer gescoord heeft. Ook Oleg Kuzmin en Denis Cheryshev zijn geblesseerd en gaan niet mee naar het EK voetbal. Rusland oefent in aanloop naar het EK tegen Tsjechië en Servië.

Rusland speelt in poule B tegen Engeland, Wales en Slowakije. Bekijk het speelschema van poule B.

Keepers: Igor Akinfeev (CSKA Moskva), Yuri Lodygin (Zenit), Guilherme (Lokomotiv Moskva).

Verdedigers: Aleksei Berezutski (CSKA Moskva), Vasili Berezutski (CSKA Moskva), Sergei Ignashevich (CSKA Moskva), Dmitri Kombarov (Spartak Moskva), Roman Neustädter (Schalke), Georgi Schennikov (CSKA Moskva), Roman Shishkin (Lokomotiv Moskva), Igor Smolnikov (Zenit).

Middenvelders: Igor Denisov (Zenit), Alan Dzagoev (CSKA Moskva), Aleksandr Golovin (CSKA Moskva), Denis Glushakov (Spartak Moskva), Oleg Ivanov (Terek Grozny), Pavel Mamaev (Krasnodar), Aleksandr Samedov (Lokomotiv Moskva), Oleg Shatov (Zenit), Roman Shirokov (CSKA Moskva).

Aanvallers: Artem Dzyuba (Zenit), Aleksandr Kokorin (Zenit), Fedor Smolov (Krasnodar).

Bekijk alle EK 2016 selecties van alle deelnemende landen.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 24-05-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.