ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De EK 2016 play off wedstrijden zijn bekend na de loting in Nyon
RSS

De EK 2016 play-off wedstrijden voor de laatste 4 plaatsen voor het EK 2016 in Frankrijk worden gespeeld door de nummers 3 uit alle poules. Gastland Frankrijk, de nummers 1 en 2 en de beste nummer 3 uit de poules zijn rechtstreeks geplaatst voor het toernooi. De loting voor de play-off wedstrijden was op 18 oktober 2015.

De play-off wedstrijden van de nummers 3 uit de poules worden gespeeld van 12 t/m 17 november 2015. Elk land speelt een thuis- en een uitwedstrijd tegen een land uit de andere pot (zie ook de potindeling). De winnaar van deze onderlinge wedstrijden is ook geplaatst voor het EK 2016.

Thuis Uit
Oekraïne Slovenië
Zweden Denemarken
Bosnië-Herz. Ierland
Noorwegen Hongarije
   
Slovenië Oekraïne
Denemarken Zweden
Ierland Bosnië-Herz.
Hongarije Noorwegen
Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 18-10-2015 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.