ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De 24 deelnemers van het EK 2016 hebben hun accommodaties en basiskampen door heel Frankrijk gekozen
RSS

Vraag je je ook af waar alle deelnemende landen hun tenten opslaan in Frankrijk? De 24 teams hebben elk hun eigen basiskamp geselecteerd, van waaruit ze een gooi doen naar het de EK 2016 beker.

De 24 landen hebben hun basiskamp bevestigd. Engeland, Roemenië, Portugal, Rusland, Ierland en Frankrijk zullen rondom de hoofdstad Parijs verblijven. Frankrijk overnacht in de voor hun bekende omgeving in Clairefontaine. De rest van de landen heeft voornamelijk voor de kust gekozen. Slechts 5 landen slaan hun tenten in de binnenlanden van Frankrijk op tijdens het EK 2016.

Lees meer over de trainingsaccommodaties van de landenteams.

Wereldkampioen Duitsland zal de nachten doorbrengen in Evian-Les-Bains, aan de Zwitserse grens. Bekerhouder Spanje verblijft in Saint Martin de Re. Dit is een kleine badplaats aan de Atlantische Oceaan die op de UNESCO-lijst staat.

EK 2016 accommodaties teams

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 06-03-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Bet-at-Home

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.