ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Betting tip: FC Barcelona en Bayern Munchen
RSS

In de Champions League vanavond hebben twee clubs een 3-1 voorsprong te verdedigen: FC Barcelona en FC Porto.

FC Barcelona - Paris Saint Germain

Barcelona won vorige week in Parijs met 3-1 van PSG. Nu PSG uit in Barcelona moet spelen, lijkt het helemaal een onmogelijke opgaaf voor de Fransen. PSG zal er uiteraard alles aan doen om de achterstand om te buigen, maar Barcelona heeft iets meer kwaliteit in huis om ook deze wedstrijd in handen te houden. Bij PSG doen Thiago Silva, Serge Aurier en Thiago Motta niet mee. Zlatan Ibrahimovic en Marco Verrati doen deze wedstrijd wel mee, wat een flinke opsteker is. De selectie van FC Barcelona is nagenoeg helemaal fit. De kans dat PSG de volgende ronde zal halen is erg klein, alhoewel PSG het Barcelona vanavond wel erg moeilijk gaat maken. Een overwinning van FC Barcelona levert je 1,43x je inzet op, een gelijkspel 5,10x en een overwinning van PSG zelfs 7x!

Bayern München - FC Porto

FC Porto won vorige week verrassend met 3-1 van Bayern Munchen, alhoewel wij FC Porto hadden getipt. Vanavond zal Bayern Munchen er alles aan doen om deze achterstand om te buigen, om zo de volgende ronde van de Champions League te halen. Gezien de beschikbare kwaliteiten moet Bayern Munchen wel kunnen winnen vanavond. Het is echter wel de vraag of Bayern Munchen een achterstand van twee doelpunten goed kan maken. FC Porto verloor nog geen wedstrijd in de Champions League. Ook mist Bayern Munchen een aantal belangrijke spelers: David Alaba, Mehdi Benitia, Javier Martinez en Arjen Robben. Franck Ribery en Bastian Schweinsteiger zijn vraagtekens. Thuis doet Bayern Muchen het in de Champions League echter wel goed. De spelers verwachten zelf dat een 2-0 overwinning wel mogelijk is. Voor je inzet op Bayern Munchen ontvang je 1,33x je inzet, voor een gelijkspel 5,50x. Verwacht je wederom een overwinning van FC Porto, dan win je 10x je inzet!

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 21-04-2015 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.