ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

2e hands kaarten voor het EK 2016 in Frankrijk zijn vanaf 9 maart 2016 verkrijgbaar via officiele verkooppunten
RSS

Registreer nu bij het EK 2016 ticket verkoop platform, want vandaag is deze geopend voor fans die nog geen kaartje hebben kunnen bemachtigen. Vanaf 9 maart 2016 om 12u kunnen mensen die reeds een kaart gekocht hebben, deze weer in de verkoop zetten. Hierdoor kunnen zij hun overbodige kaarten verkopen.

Lees hier meer over de verkoop van EK 2016 kaarten.

Het ticket verkoop platform is een veilige manier om kaarten te kopen en te verkopen. Fans die met succes een of meerdere kaarten hebben aangevraagd in de periode tussen 14 december 2015 en 1 februari 2016, kunnen de overbodige kaarten weer in de verkoop zetten. Andere gebruikers van het platform kunnen deze kaarten vervolgens weer kopen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

De prijs van de tickets is gelijk aan de reguliere verkoopprijs. Dit betekent dat deze tweedehands EK 2016 kaarten niet voor een hogere prijs verkocht zullen worden. De prijzen zijn afhankelijk van de categorie.

Alleen betalingen via Mastercard en Visa credit cards zullen worden geaccepteerd.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 09-03-2016 | Door:
Bwin

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.